27 november 2008

Dagisplats!!!

Idag ringde dom från kommunen. Oliver får dagisplats från januari! Och på vårt andrahandsval dessutom, på vägen till bussen, med några andra barn som han känner lite. Det känns skönt. Det enda tråkiga i kråksången var att dagiset ska renoveras nästa höst så då flyttas hela avdelningen tillfälligt till Sjömarken. Men förhoppningsvis är Oliver då en van dagisunge och kommer inte tycka att det är så besvärligt, alla kompisarna och fröknarna flyttar ju med. Hur vi ska lösa det med hämtning och lämning vet jag inte men det tar vi då. Fast nu kommer ångesten krypande, är han inte lite liten fortfarande? hur ska han klara sig på dagiset med de andra ungarna som är mycket större? hur ska han som är så mesig och snäll kunna hävda sig? förmodligen går det som en dans, men som föräldrer kan man aldrig sluta oroa sig... :)

4 kommentarer:

Katharina sa...

Åh vad bra! Fast vad läskigt, fast jättebra. Du kommer klara det galant och han ännu bättre. No need to worry (wo)man. (Fast det är ju som att säga till durkslaget "släpp inte igenom något vatten!")

Anonym sa...

Baaah! Jag protesterar mot att du kallar Oliven för mesig, han är ju jättetuff!

Lena sa...

Ja det går säkert bra, han gillar ju folk :) och visst kan han vara tuff också Ann, men han kan även vara ganska försynt. Vi får se vilken sida som blir mest framträdande sen... :)

Malin sa...

Vad skönt att dte löst sig med plats! Det kommer att gå jättebra för honom. Elin börjar också i januari så vi får peppa varandra här på jobbet:)