24 februari 2009

Så var det klart!

Japp, då var det klart. Kungabröllop 2010. Som tur är eftersom dom, enligt Svante, just nu reparerar Kungsbron och vart ska dom då åka?? Fantastiskt spännande och som en kompis till mig sa, det är i kristider vi behöver lite flärd. :) Extra skönt för Daniel att äntligen bli accepterad i kungafamiljen efter alla år i skuggan. Det känns som att just Sveriges kungahus har hållt hårt på etiketten jämfört med våra nordiska grannar som både gifter och skiljer sig med kvinnor av folket och döper sina barn till Tallulah... :)

7 kommentarer:

Bluesbrother sa...

Hmmm de har väl syndat genom att bo ihop innan de ens förlovat sig... he he. Kan bli kul med kungligt bröllop nästa år.

Lena sa...

Är du bjuden Jerker? :) Annars får vi väl planka... dom lär ju bjuda på nåt gott!

Svante sa...

Svante korrigerar: Det var visst Norrbro och inte Kungsbron

Malin sa...

Det roligaste hemma hos oss var att Hans, långt bort i sjukdomsdimmorna, trodde att jag pratade om våra kompisar, som heter Victoria och Daniel, och han kunde inte förstå varför det skulle hållas en presskonferens om att de har förlovat sig:)

Lena sa...

Det är bra att du rättar dig själv Svante!

Lena sa...

Dina kompisar kanske kan ha dubbelbröllop nästa år Malin? Det är ju perfekt! Prästen behöver bara komma ihåg ett par namn...

Bluesbrother sa...

Jag är inte bjuden än vad jag vet, men de kanske inte har skickat ut korten ännu... för just nu är ju inte datumet officiellt. Men de lär ju bjuda en hel del gäster och eftersom Daniel är av "folket" borde ju våra chanser öka, eller?