07 november 2012

Bilden säger allt


Ja här behövs egentligen ingen text, bilden säger allt. Att bli döpt i kyrkan är ungefär lika eländigt som det ser ut. Leo Oskar Holmberg skrek sig igenom hela musikgudstjänsten och den stackars kören försökte överrösta honom... hehe Men nu är han döpt! och ungefär i samma veva undrade jag vad vi höll på med, vi är inte särskilt kristna egentligen, lite hobbykristna sådär, går i kyrkan nån gång då och då, uteslutande på dop, bröllop, begravningar eller eventuellt en julotta... Men nu är det som det är och har Leo Oskar något att invända mot det får han väl protestera sen när han har lärt sig prata.

2 kommentarer:

Anette Haeger sa...

Känner igen det där. Vi slentriangifte oss i kyrkan, men när barnen kom tog vi vårt förnuft till fånga och bestämde att de får själva välja religion när de blir gamla nog att kunna ta ställning till sådant. Provocerande för vissa, men vad f-n... =)

Lena sa...

Ja men det borde inte vara särskilt provocerande, egentligen borde det vara tvärtom! man ger sitt barn en chans att faktiskt själv få välja. Nu är det redan "kört" liksom. :)